Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας! Στις διάφορες ενότητες, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις που οργανώνουμε καθώς και για τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας

Η Vita Congress (B. Βουραζέρης & ΣΙΑ Ε.Ε.), αποτελείται από ομάδα στελεχών που δραστηριοποιoύνται στο συνεδριακό και τουριστικό χώρο τα τελευταία 25 χρόνια, έχοντας επιτυχώς διεκπεραιώσει σημαντικό αριθμό, Ελληνικών και Διεθνών συνεδρίων.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι η στενή συνεργασία και επικοινωνία με τους πελάτες μας, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας και τις γνώσεις μας γύρω από τη συνεδριακή αγορά, έναν δυναμικό κλάδο που απαιτεί άμεση προσαρμογή σε κάθε νέα τεχνολογική καινοτομία, είναι η εγγύηση για την επιτυχή διοργάνωση κάθε συνεδρίου.

Επειδή κάθε εκδήλωση είναι μοναδική, προσφέρουμε μεγάλη κλίμακα υπηρεσιών που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε με την ανάθεση της οργάνωσης του συνεδρίου σας ή μπορούμε να σας παρέχουμε μεμονωμένα τις υπηρεσίες της επιλογής σας. Οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά, είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε την οργάνωση της επόμενης εκδήλωσής σας!

Για τη Vita Congress
Βασίλειος Βουραζέρης

 

Copyright © 2013, Vitacongress, All rights reserved.
Cookies